|
Souhrnný příklad |
63-u-4/AA36 |
2 |
|
Kypřící prostředky a ostatní pochutiny |
65-u-3/AA67 |
3 |
|
Stroje pro mechanické zpracování potravin a ostatní kuchyňské stroje |
65-u-3/AA81 |
6 |
|
Jídla z brambor, zeleniny, rýže, krup, luštěnin, hub, vajec, sýrů a tvarohu |
65-u-3/AA86 |
8 |
|
Restaurační moučníky a nové trendy |
65-u-3/AA89 |
7 |
|
Těsto a hmoty na přípravu moučníků |
65-u-3/AA92 |
4 |
|
Servis červeného vína, dekantace |
65-u-3/AA94 |
6 |
|
Servis sektu, sabráž |
65-u-3/AA95 |
6 |
|
Barový inventář |
65-u-3/AA96 |
7 |
|
Způsoby přípravy studených míchaných nápojů |
65-u-3/AA97 |
8 |
|
Servis pokrmů jednoduchou obsluhou |
65-u-3/AA98 |
8 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z brambor |
65-u-4/AA99 |
6 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z obilovin |
65-u-4/AB01 |
6 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z těstovin a rýže |
65-u-4/AB02 |
6 |
|
Drůbež - využití při přípravě pokrmů |
65-u-4/AB09 |
8 |
|
Zvěřina - využití při přípravě pokrmů |
65-u-4/AB10 |
8 |
|
Ryby - využití při přípravě pokrmů |
65-u-4/AB11 |
8 |
|
Nové trendy při přípravě pokrmů studené kuchyně |
65-u-3/AB12 |
8 |
|
Vedení pokladny - pracovní cesty |
63-u-4/AB13 |
2 |
|
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa |
65-u-3/AB17 |
4 |
|
Rautové výrobky studené kuchyně |
65-u-3/AB41 |
5 |
|
Příprava cappuccina |
65-u-3/AB46 |
5 |
|
Servis bílého vína |
65-u-3/AB48 |
5 |
|
Sommeliérská příručka – teoretický základ |
65-u-3/AB49 |
7 |
|
Vývary |
65-u-3/AB51 |
5 |
V tabulce nejsou žádné záznamy |