Komplexní úlohy

Název komplexní úlohy/projektu Kód úlohy Počet příloh
Souhrnný příklad 63-u-4/AA36 2
Kypřící prostředky a ostatní pochutiny 65-u-3/AA67 3
Stroje pro mechanické zpracování potravin a ostatní kuchyňské stroje 65-u-3/AA81 6
Jídla z brambor, zeleniny, rýže, krup, luštěnin, hub, vajec, sýrů a tvarohu 65-u-3/AA86 8
Restaurační moučníky a nové trendy 65-u-3/AA89 7
Těsto a hmoty na přípravu moučníků 65-u-3/AA92 4
Servis červeného vína, dekantace 65-u-3/AA94 6
Servis sektu, sabráž 65-u-3/AA95 6
Barový inventář 65-u-3/AA96 7
Způsoby přípravy studených míchaných nápojů 65-u-3/AA97 8
Servis pokrmů jednoduchou obsluhou 65-u-3/AA98 8
Tradiční i netradiční přílohy z brambor 65-u-4/AA99 6
Tradiční i netradiční přílohy z obilovin 65-u-4/AB01 6
Tradiční i netradiční přílohy z těstovin a rýže 65-u-4/AB02 6
Drůbež - využití při přípravě pokrmů 65-u-4/AB09 8
Zvěřina - využití při přípravě pokrmů 65-u-4/AB10 8
Ryby - využití při přípravě pokrmů 65-u-4/AB11 8
Nové trendy při přípravě pokrmů studené kuchyně 65-u-3/AB12 8
Vedení pokladny - pracovní cesty 63-u-4/AB13 2
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa 65-u-3/AB17 4
Rautové výrobky studené kuchyně 65-u-3/AB41 5
Příprava cappuccina 65-u-3/AB46 5
Servis bílého vína 65-u-3/AB48 5
Sommeliérská příručka – teoretický základ 65-u-3/AB49 7
Vývary 65-u-3/AB51 5
V tabulce nejsou žádné záznamy
Stránka číslo:
Počet záznamů:
Zobrazeno 1 - 25 z celkového počtu 95 záznamů.