|
Zvěřina - využití při přípravě pokrmů |
65-u-4/AB10 |
8 |
|
Zrcadlo |
82-u-3/AF44 |
12 |
|
Způsoby přípravy studených míchaných nápojů |
65-u-3/AA97 |
8 |
|
Zkoušky rozvodů plynu |
36-u-3/AF54 |
4 |
|
Závěs na dveře |
82-u-3/AF43 |
12 |
|
Založení a ošetřování trávníku |
41-u-3/AC01 |
4 |
|
Základní výrobky studené kuchyně |
65-u-2/AB81 |
5 |
|
Výživa a krmení telat |
41-u-3/AB83 |
1 |
|
Vývěsní štít |
82-u-3/AC57 |
12 |
|
Vývary |
65-u-3/AB51 |
5 |
|
Využití sítotisku |
34-u-4/AC70 |
3 |
|
Vytvoření tiskového motivu pro flexotisk |
34-u-4/AE04 |
3 |
|
Výsadba a ošetřování okrasných keřů na stanovišti |
41-u-3/AC06 |
4 |
|
Výroba vánočky |
29-u-2/AB68 |
2 |
|
Vyhledávání úniků plynu |
36-u-3/AF53 |
7 |
|
Věšák na zeď |
82-u-3/AE06 |
12 |
|
Vedení pokladny - pracovní cesty |
63-u-4/AB13 |
2 |
|
Úvod do digitálního tisku - tisková zakázka |
34-u-4/AF64 |
3 |
|
Tvorba návrhu směrované sítě |
18-u-4/AC33 |
3 |
|
Tvorba návrhu přepínané sítě |
18-u-4/AC32 |
3 |
|
Tvorba návrhu bezdrátové sítě |
18-u-4/AC34 |
3 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z těstovin a rýže |
65-u-4/AB02 |
6 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z obilovin |
65-u-4/AB01 |
6 |
|
Tradiční i netradiční přílohy z brambor |
65-u-4/AA99 |
6 |
|
Tónové hodnoty v hlubotisku |
34-u-4/AF81 |
3 |
V tabulce nejsou žádné záznamy |