Vzdělávací moduly

Název modulu Kód modulu Vazba na profesní kvalifikace z NSK ▼
Příprava teplých pokrmů - polévky 65-m-3/AC45 Ano
Těsto a hmoty na přípravu moučníků 65-m-3/AC47 Ano
Chov skotu 41-m-3/AH55 Ano
Řez ovocných dřevin 41-m-3/AH56 Ano
Základní restaurační moučníky 65-m-3/AC49 Ano
Ovocnářské školkařství 41-m-3/AH57 Ano
Rozmnožování okrasných dřevin a školkařské práce 41-m-3/AH58 Ano
Práce s projektovou dokumentací 41-m-3/AH59 Ano
Technologie pěstování hlavních druhů zeleniny 41-m-3/AH60 Ano
Bezmasé pokrmy 1 65-m-3/AC53 Ano
Údržba zeleně 41-m-3/AH61 Ano
Bezmasé pokrmy 2 65-m-3/AC54 Ano
Barmanské dovednosti 65-m-3/AC55 Ano
Kalení a popouštění sekáčů 82-m-3/AM72 Ano
Jednoduchá obsluha hostů 65-m-3/AC56 Ano
Práce před hostem (Složitá obsluha hostů) 65-m-3/AC57 Ano
Rozmnožování zeleniny a její předpěstování 41-m-3/AK17 Ano
Výroba příloh 65-m-3/AC58 Ano
Pěchování 82-m-3/AM75 Ano
Příprava pokrmů pro rychlé občerstvení 65-m-3/AC59 Ano
Probíjení 82-m-3/AM76 Ano
Prodlužování 82-m-3/AM77 Ano
Protepávání za tepla 82-m-3/AM78 Ano
Základy sommelierství 65-m-3/AC61 Ano
Pracovní postupy při výrobě tiskovin 34-m-3/AF18 Ano
V tabulce nejsou žádné záznamy
Stránka číslo:
Počet záznamů:
Zobrazeno 1 - 25 z celkového počtu 1158 záznamů.